Jumacom opleidingen, tolkdiensten, vertalingen

Basisopleiding Heftruck / Reachtruck chauffeur

De Basisopleiding Heftruck / Reachtruck chauffeur en de Basisopleiding Heftruck / Reachtruck chauffeur Pools zijn intensieve uitgebreide opleidingen voor werknemers welke binnen bedrijven zorgen voor het interne transport. Na de cursus beschikt de cursist over uitstekende kennis en vaardigheden voor het veilig en vakkundig bedienen van de heftruck en/of reachtruck. De Basisopleiding Heftruck / Reachtruck chauffeur en de Basisopleiding Heftruck / Reachtruck chauffeur Pools voldoen aan de wettelijke normen.

Tijdens de opleidingen worden de volgende onderwerpen besproken:

Theorie: Het is ook mogelijk om de inhoud van het eventueel aanwezige bedrijfsreglement en bedrijfsverkeersreglement in de cursus te behandelen.

Praktijk: Bediening: Aantal deelnemers: DUUR: Wij organiseren deze cursussen incompany of op een door de opdrachtgever gekozen locatie. Er dient voldoende materieel beschikbaar te zijn. Afhankelijk van de behoeften van de klant, worden deze cursussen op maat georganiseerd.

Enkele belangrijke punten: GELDIGHEID CERTIFICAAT
Deelnemers die de toets succesvol afsluiten ontvangen een Certificaat, welke 5 jaar geldig is.

ERKENNING / CERTIFICERING EXAMINATOR
Onze docent/examinator is CBR/CCV erkend.

Condities van de Basisopleiding Heftruck / Reachtruck chauffeur en de Basisopleiding Heftruck / Reachtruck chauffeur Pools - klik hier

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte klikt u hier om het contactformulier te gebruiken of belt u 06-5359 3121.