Jumacom opleidingen, tolkdiensten, vertalingen

Vol VCA

Buiten de VIL VCU, B-VCA, B-VCA Pools, Herhaling B-VCA en Herhaling VOL VCA opleidingen is Jumacom ook uw partner voor de VOL VCA cursus. Tijdens de VOL VCA cursus worden de basisbegrippen besproken, welke uit het oogpunt van de leidinggevende belangrijk zijn voor het veilig werken.

De onderwerpen:
 1. Wetgeving
 2. Gevaren, risico’s en preventie
 3. Ongevallen: oorzaken en preventie
 4. Veiligheidsgedrag
 5. Taken, rechten, plichten en overleg
 6. Procedures instructies en signalering
 7. Voorbereiding op noodsituaties
 8. Gevaarlijke stoffen
 9. Brand en explosie
 10. Arbeidsmiddelen
 11. Specifieke werkzaamheden en omstandigheden
 12. Elektriciteit
 13. Ergonomische werkplek
 14. Persoonlijke beschermingsmiddelen
De VOL VCA training geeft Jumacom in 1 dag
Wij organiseren deze training, afhankelijk van de wensen van de klant, incompany, op een door de opdrachtgever gekozen locatie of op onze eigen, volledig verzorgde locatie, dus inclusief lunch, koffie, etc. Afhankelijk van de behoeften van de klant, wordt de VOL VCA cursus op maat georganiseerd.

Enkele belangrijke punten: Deelnemers die het examen succesvol afsluiten ontvangen een VOL VCA diploma en eventueel een veiligheidspasje, welke 10 jaar geldig zijn. Wij werken samen met een erkend examenbureau.

Condities van VOL VCA opleiding - klik hier

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte klikt u hier om het contactformulier te gebruiken of belt u 06-5359 3121.

Download hier de proefexamens: (Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de (proef)examens en de gegeven antwoorden)