Jumacom opleidingen, tolkdiensten, vertalingen

Taalcursussen

De Nederlandse werkgever moet ervoor zorgen dat al haar medewerkers de instructies en bedrijfsregels goed kunnen begrijpen. Dus niet alleen het VCA diploma maar ook de kennis van het Nederlands verhoogt de veiligheid op de werkvloer. Kennis van de Nederlandse taal betekent voor de Poolse werknemers niet alleen veiliger werken maar ook verbetering van de werksfeer en van de communicatie op het werk. Tevens vinden steeds meer Nederlanders het prettig de Poolse taal te beheersen.

Jumacom biedt hiervoor verschillende mogelijkheden aan:

Nederlands leren: Pools leren: Wij organiseren deze trainingen, afhankelijk van de wensen van de klant, incompany, op een door de opdrachtgever gekozen locatie of op onze eigen locatie. De cursussen organiseren wij vaak op maat, waarbij de woordenschat op het beroep van de cursisten en de branche, waarin zij werken, is gericht.

De reguliere taalcursus duurt bij ons 40 lesuren per blok. De frequentie - op maat, afhankelijk van de wensen van de klant. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Naast de reguliere cursussen bieden wij u ook workshops - compacte cursussen in de vorm van een taalgids, waarin de eerste basisbegrippen aan bod komen.

De workshops Nederlands zijn heel handig voor Poolse uitzendkrachten die vaak van werkplek of van woonplaats veranderen en daardoor niet de reguliere cursus van 20 of 40 weken kunnen volgen.

De workshops Pools kunnen de Nederlandstalige medewerkers van uitzendbureaus helpen om met de Poolse mentaliteit, cultuur en taal kennis te maken.

De doelgroep van de cursus Nederlands op de werkvloer zijn Poolstalige uitzendkrachten c.q. werknemers die de Nederlandse taal welke benodigd is op de werkplek, willen leren kennen. Deze cursus duurt bij ons 20 lesuren per blok. Wij richten de woordenschat op beroep en branche, zodat de taal meteen in de praktijk gebruikt kan worden.