Jumacom opleidingen, tolkdiensten, vertalingen

VCA Opleidingen

Steeds meer bedrijven in Nederland zijn VCA gecertificeerd. Dit betekent o.a. dat hun leidinggevenden als ook hun directe en indirecte werknemers een VCA diploma dienen te bezitten. De VCA certificering breidt zich ook uit naar andere branches, o.a. de flexbranche. Om dan als uitzendbureau VCU gecertificeerd te worden dienen de medewerkers van een uitzendbureau een VIL VCU diploma te behalen. Naast o.a. de cursussen B-VCA en B-VCA Pools, organiseert Jumacom ook cursussen VOL VCA voor de leidinggevenden en VIL VCU voor intercedenten en leidinggevenden van uitzendbureaus. Deze opleidingen duren 1 dag (andere mogelijkheden op aanvraag).

Wij bieden u aan: Deze cursussen organiseren we, afhankelijk van de wensen van de klant, incompany, op een door de opdrachtgever gekozen locatie of op onze eigen, volledig verzorgde locatie, dus inclusief lunch, koffie, etc. Afhankelijk van de behoeften van de klant, wordt de cursus op maat georganiseerd.

Enkele belangrijke punten: Deelnemers die het examen succesvol afsluiten ontvangen een VCA diploma / VCU diploma en eventueel een veiligheidspasje, welke 10 jaar geldig zijn. Wij werken samen met een erkend examenbureau.